Pagirios 3: velniai žino kur (Hangover 3)

Suirutės, nesusipratimų, blogų sprendimų, beprotybės ir didžiausių pasaulyje pagirių karaliai sugrįžta. Šįkart – jokių vestuvių, jokio bernvakario ir jokios išvykos į egzotiškus kraštus. Kas blogo galėtų nutikti, tiesa? Na, jei kalbame apie Filą, Alaną, Stju ir Dagą (arba kitaip – „Vilkų Gaują“), tai nutikti gali absoliučiai bet kas.

Panašu, kad būtent tai savo gerbėjams ir pasiūlys trečioji “Pagirių“ dalis. Galbūt vaikinai išsiruoš į kelionę automobiliu… Kur jie galėtų keliauti? Na, tarkim, į psichiatrinę ligoninę. Kokiu tikslu, klausiate? Pavyzdžiui, vaduoti iš jos gerą savo draugą Alaną. Kaip jis ten pateko? Galbūt jį ištiko nervinė krizė, supratus, kad be „Vilkų Gaujos“ jis nieko daugiau neturi… O galbūt viskas bus visiškai ne taip ir šaunioji ketveriukė keliaus į…

Na, bet laukti jau liko neilgai – tuoj patys viską ir pamatysime. Trečioje serijos dalyje žiūrovų pamiltus herojus įkūnija tie patys aktoriai. O pirmame filme nuogas iš bagažinės šokinėjęs ponas Čou (aktorius Kenas Jeongas), šioje dalyje dar labiau išprotėjęs – jei tik tai įmanoma.

Režisierius: Todd Phillips

Scenarijus: Todd Phillips, Craig Mazin

Vaidina: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Ken Jeong ir kt.

Kino teatruose nuo: 2013.05.31

Šaltinis: forumcinemas.lt

5 atsiliepimai apie filmą “Pagirios 3: velniai žino kur (Hangover 3)”

  1. gabe says:

    geras , patariu paziureti kam patinka komedijos

  2. Naujausi filmai online nemokamai https://filmainemokamai.lt/

Palikite atsiliepimą