Smurfai 2 (Smurfs 2)

Šiemet sukanka lygiai 55-eri metai, kuomet Belgijoje, kūrėjo Peyo komiksuose pasaulį išvydo maži mėlyni padarėliai – smurfai. Per pusę amžiaus iš komiksų puslapių smurfai persikėlė į reklamas, animacinį serialą, vaizdo žaidimus, teminius parkus, žaislus, ir, žinoma, didįjį kiną.

Po daugybės nuotykių Niujorke, sėkmingai pamokę piktąjį burtininką Gargamelį ir parodę kitokį gyvenimą vienai didmiesčio šeimai, smurfai sugrįžo į savąjį kaimelį. Tačiau Gargamelis ir toliau nerimsta bei rezga pačius įvairiausius keršto planus, siekdamas sugauti mėlynuosius nykštukus ir išgauti iš jų stebuklingąją smurfų esenciją.

Burtininkas sukuria du beveik kaip smurfai atrodančius nykštukus ir pavadina juos „bjaurukais”. Tačiau suteikti tikrą smurfo išvaizdą jiems gali tik Smurfytės žinomi kerai. Gargamelis nedvejodamas pagrobia Smurfytę ir išsiveža ją į Paryžių, tikėdamasis įkalbėti ją išduoti savo draugus.

Tėtė smurfas ir dar keli mėlynieji, pasikvietę į pagalbą savo niujorkiečius draugus, patraukia iš paskos, tikėdamiesi išlaisvinti Smurfetę ir taip apsaugoti tiek ją, tiek pačius save.

Režisierius: Raja Gosnell

Prodiuseris:Jordan Kerner

Scenarijus: Karey Kirkpatrick

Lietuviškai įgarsino: Agnė Kaktaitė, Paulius Ignatavičius, Vaidotas Žitkus, Sigutis Jačėnas, Povilas Melys, Miglė Polikevičiūtė, Arvydas Dapšys, Algirdas Dainavičius, Giedrius Savickas, Jonas Šarkus, Vaidotas Martinaitis, Vytautas Rumšas, Vytautas Rašimas, Rasa Samuolytė, Leonardas Pobedonoscevas, Dalius Skamarakas, Agnė Šataitė.

Kino teatruose nuo: 2013.08.02

10 atsiliepimai apie filmą “Smurfai 2 (Smurfs 2)”

  1. malkugamyba says:

    malkos,pjauna malkas http://malkugamyba.weebly.com

  2. ddddddddd says:

    dddddddddddddd keliaujam

  3. Holivudas says:

    Sužinok pirmas apie naujausius filmus – https://holivudas.lt :)

  4. visifilmai says:

    Puikus filmukas

Palikite atsiliepimą