Hičkokas (Hitchcock)

Alfredas Hičkokas buvo nelengvas žmogus… Dargi – labai kompleksuotas. Ir turėjo itin sarkastišką jumoro jausmą. Tačiau nepasant to visos to meto aktorės norėjo filmuotis jo juostose. Jo – to pamišusio genijaus, kuriam vienas juokas atsiųsti savo mylimiausios aktorės dukrai lėlę mamos veidu… Karste…

Būdamas pasaulinio garso režisierius Alfredas Hičkokas (akt. Anthony Hopkins) nusprendžia išbandyti naujus vandenis ir sukurti kažką naujo, netikėto ir stulbinančio.

Genijus anonimiškai įsigyja teisę ekranizuoti Roberto Blocho romaną „Psichopatas“. Ir šitaip prasideda A. Hičkoko, kaip siaubo filmų meistro karjera.

Tikrais įvykiais paremta juosta apie siaubo filmų genijų – Alfredą Hičkoką. Kuris niekada nesimokė psichologijos. Baimė tiesiog gyveno jame pačiame, atėjusi iš vaikystės, kai vaikai šaipydavosi iš jo atsikišusio pilvo. Todėl vėliau jis specialiai vaikščiodavo išvertęs pilvą, o fotografuodavosi būtinai profiliu, tarsi šaipydamasis iš savęs ir rodydamas savo milžinišką pilvą.

Didžiojo kino debiutanto Sachos Gervasi filmas, sukurtas pagal Stepheno Rebello knygą „Alfredas Hičkokas ir „Psichopato“ kūrimas“, pristato vieno įtakingiausių praeito amžiaus režisierių ir jo žmonos Almos Revil santykių istoriją, pasakojamą siaubo filmo „Psichopatas“ filmavimo fone.

Žinoma, moterys jį mylėjo… O jis – jų velniškai bijojo. Ir turėjo vienintelę moterį – savo žmoną, kuri buvo jo partnerė gyvenime ir darbe. Dabar niekas negali pasakyti, ar jis ją mylėjo, ar bijojo likti vienas…

Šaltinis: Forumcinemas.lt

Palikite atsiliepimą