Iš kur tu žinai? (How do you know)

7 metų atletės jaučia, jog geriausios dienos jau praeityje, tad nusprendžia užsiimti asmeninio gyvenimo reikalais. Ji užmezga romaną su savimyla beisbolininku, tačiau netikėtai moters kelyje pasipainioja dar vienas vyras. Meilės aritmetika paprasta: meilė+3=meilės trikampis.

Lizos (akt. Reese Witherspoon) gyvenimą nusako aistra sportui: ji nuo ankstyvos vaikystės užsiiminėjo lengvąja atletika. Tačiau atėjo diena, kai Lizai teko atsisveikint su komanda, ir moteris staiga pajunta, jog iš jos atėmė jos gyvenimą, pasaulį, kuriame ji gyveno. Nelabai žinodama, kuo užsiimti, Liza ima gyventi taip kaip visi: darbas, pasimatymai… Netrukus mergina sutinka Metį (akt. Owen Wilson) – beisbolininką iš aukščiausiosios lygos. Jis patrauklus ir moteris mėgstantis narcizas, kuris gyvenime vadovaujasi „vyriškos garbės“ kodeksu. Nepaisant Mečio keistenybių ir nejautrumo tarp jo ir Lizos užsimezga romanas. Tačiau merginos horizonte pasirodo dar vienas vyras. Tai Džordžas Medisonas (akt. Paul Rudd). Jis – verslininkas. Deja, pastaruoju metu Džordžas turi teisinių problemų: jį apkaltino finansiniu nusikaltimu, kurio jis nepadarė. Tiesą pasakius, labai tikėtina, kad Džordžui teks sėsti į kalėjimą. Tačiau nepaisant to jis stengiasi būti ištikimas savo vertybėms ir nenusiminti. Galiausiai tai vienintelis būdas neprarasti sveiko proto. Džordžas – visiška Mečio priešingybė. Tikriausiai tai ir sužavi Lizą. Ji sutinka nueiti į pasimatymą su Džordžu. Tiesa, tai pati blogiausia diena jų gyvenime – tiek Džordžas, tiek Liza susiduria su negailestinga realybe. Bet, rodos, pasauliui griūnant kartais gimsta kažkas nuostabaus. Tik prieš tai teks išspręsti meilės aritmetikos uždavinį pavadinimu „Meilės trikampis“.

Režisierius: James L. Brooks

Aktoriai: Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd, Jack Nicholson, Andrew Wilson, Kathryn Hahn, Dean Norris, Shelley Conn

Šaltinis forumcinemas.lt

Palikite atsiliepimą