Justin Bieber: niekada nesakyk niekada (Justin Bieber: Never Say Never)

DĖMESIO! Šis filmas rodomas “Digital 3D” kino formatu be lietuviškų subtitrų.

Šokio karštinę Lietuvoje sukėlusiu filmų „Šokis hip – hopo ritmu 2 ir 3“ režisierius Jon Chu ryžosi režisuoti dokumentinę muzikinę juostą apie paauglių dievaitį, kanadietį dainininką Justiną Bieberį. Tai – meilės muzikai istorija, vainikuota neįtikėtina sėkme ir populiarumu.

2008-aisiais atrastas, tuomet keturiolikmetis talentingas paauglys, per metus sugebėjo pavergti tūkstančių žmonių širdis, įrodyti esąs talentingu kūrėju ir išsikovoti savo vietą po saule. Jaunojo atlikėjo kolekcijoje gausybė MTV muzikos apdovanojimų ir net dvi garbingosios Grammy nominacijos.

Jaunuolis, nuo pat mažų dienų gyvenęs muzika, dar vaikystėje savarankiškai išmoko groti fortepijonu, būgnais, gitara ir trimitu, o bėgant metams tik tobulėjo ir vis labiau degė aistra muzikai. „Justinas Bieberis: niekada nesakyk niekada“ – tai netikėtai atrasto paauglio kelio į šlovę ir pasaulinį pripažinimą istorija. Pasakojimas apie tai, kaip paprastas vaikinukas, augęs be tėvo, tampa pasaulinio garso paauglių dievaičiu, savo talentu, užsispyrimu ir kryptingu ėjimu tikslo link pasiekusiu žvaigždes.

Dokumentinėje juostoje gausu dar niekam nematytų vaizdų iš mažojo Justino vaikystės, pirmųjų mokykloje ir gimtąjame mieste surengtų pasirodymų įrašai bei kvapą gniaužiantys vaizdai iš 2010-ųjų pasaulinio koncertų turo „My World“. Čia išvysite vaikino artimuosius, vadybininkus, įtakingiausius muzikos pasaulio grandus, reiškiančius susižavėjimą mažąja pop muzikos žvaigžde ir atskleidžiančius dar niekam nežinomus faktus apie dainininką.

Istorija apie paprastą vaikiną, gyvenantį nepaprastą gyvenimą. Šešiolikametis paauglys, pasiekęs savo svajonę įkvepia žiūrovą žygiams ir ragina niekada nesakyti niekada, nes svajonės pildosi greičiau nei jūs įsivaizduojate.

Mėgaukitės muzika ir 3D teikiamais malonumais. Prieš jus – naujasis pop karalius.

Rež.: Jon Chu („Šokis hip-hopo ritmu 3D“, „Šokis hip-hopo ritmu 2. Gatvė“)

Vaidina: Justin Bieber, Miley Cyrus („Seksas ir miestas 2“, „Paskutinė daina“, „Hana Montana. Filmas“, „Boltas“, „Mokyklos miuziklas 2“, „Mano gyvenimo žuvis“), Ludacris („Greiti ir įsiutę 5“, „Žaidėjas“, „Max Payne: Gilus pjūvis“, „Rokenrola“, „Fredo Kalėdos“, „Avarija“, „Greiti ir įsiutę 2“), Jaden Smith („Karatė vaikis“, „Diena, kai sustojo Žemė“, „Ieškantys laimės“), Usher Raymond („Ponas ir ponia Gangsteriai“, „Įsivėlęs“, „Teksaso reindžeriai“, „Pinokis“, „Neapykantos liepsna“, „Viskas apie ją“, „Fakultetas“), Sean Kingston, Snoop Dogg („Artūras ir Maltazaro kerštas“, „Artūras ir Minimumai“, „Futurama: žalieji toliai“, „Zebriukas Dryžius“, „Starskis ir Hečas“, „Labiausiai ieškomas Malibu nusikaltėlis“, „Senoji mokykla“, „Išbandymų diena“, „Mažvaikis“)

NAUDINGOS NUORODOS

Bieber Official

Twitter: http://twitter.com/JustinBieber

Facebook: http://www.facebook.com/JustinBieber

MySpace Page: http://www.myspace.com/justinbieber

Website: http://www.justinbiebermusic.com/

Fansite: http://bieberfever.com/

Premjera Lietuvoje: 2011-04-08

2 atsiliepimai apie filmą “Justin Bieber: niekada nesakyk niekada (Justin Bieber: Never Say Never)”

  1. Jonas says:

    Kažkoks duchiskas filmas tik gejai galetu toki ziuret pyderastas tas byberis dx paskutinis :/

  2. juste says:

    tu gaidy apacioj i save pasizek nusigimes atlieka,trauma vaiksciojanti. tu pasiek tiek kiek jis pasieke..nors ne atleisk..tu toks loxas,kad nieko nemoki,tik stumt ant grazaus vaikino pats budamas baisiu. zinai ka? prasitrynk galva su svogunais avigalvi. tu DX ir tavo vaikai bus DX

Palikite atsiliepimą