Lobiai O.K. (Sokrovishchja О.К.)

Kažkada seniai seniai, maždaug prieš 500 metų Ivanas Rūstusis su savo armija laikė apsiautęs Kazanę – anuomet galingą, išdidų ir turtais pertekusio chano valdytą miestą. Chano žmona Siujumbikė, matydama artėjančią Kazanės griūtį ir nenorėdama, kad turtai atitektų užkariautojui, įsako juos nuskandinti Kabano ežere. Jau pusę tūkstantmečio nesuskaičiuojami lobiai guli ežero dugne, užkloti storu dumblo sluoksniu.

Mūsų laikai. Maskva. Žavus jaunas žurnalistas bei aktorius Kirilas (jį vaidina Aleksejus Vorobjovas) išgyvena ne patį geriausią laikotarpį: vaidmenų mažėja, o lovelaso reputacija ir plačių mostų gyvenimo būdas reikalauja nemenkų finansinių įplaukų. Ir vieną dieną jam į rankas patenka paslaptinga žemėlapio skiautė. Ėmęs gilintis, Kirilas netrukus sužino apie pasakiškus Kabano ežero turtus ir, žinoma, nusprendžia juos surasti.

Atvykęs į Kazanę, Kirilas susipažįsta su išdidžia ir neprieinama gražuole Giulia (jos vaidmenį sukūrė Kazanės televizijos laidų vedėja Elvyra Ibrahimova). Sakoma, priešybės traukia, o tai, kas nepasiekiama, vilioja žymiai stipriau. Tarp pagrindinių veikėjų, suvienijusių jėgas pavojingame lobio paieškos žygyje, pamažu užsimezga ypatingas ryšys.

Nuotykinę komediją „Lobiai O.K.“ sukūrė juostų „Vladimiro centrinė“ ir „Jaroslavas. Prieš tūkstantį metų“ režisierius Dmitrijus Korobkinas. Kaip ir pagrindinis „Lobių O.K.“ personažas, režisierius karjerą pradėjo kaip žurnalistas. Dešimtmetį dirbęs Taškento televizijoje, 2003-aisiais pervažiavo į sostinę, baigė kino režisūros kursus ir vis labiau įsitvirtina Rusijos kino pramonėje.

Filmas „Lobiai O.K.“, savo nuotaika ir temperamentu primenantis juostą „Kodas L.O.B.I.A.I.“ su N. Cage‘u, patiks nuotykių, netikėtumų ir senovinių legendų gerbėjams. Lietuvos kino teatruose filmas pradedamas rodyti gegužės 17 dieną.

Režisierius: Dmitriy Korobkin

Scenarijus: Georgiy Kirvalidze, Dmitriy Terekhov

Vaidina: Alex Sparrow, Elvina Ibragimova, Mariya Kozhevnikova, Gosha Kutsenko.

Kino teatruose nuo: 2013.05.17

šaltinis: forumcinemas.lt

3 atsiliepimai apie filmą “Lobiai O.K. (Sokrovishchja О.К.)”

  1. evelina says:

    labas kaiptu gyveni aš vakar buvau pas ta tavo drauge ji sako kad nieko nežino o dominykas sakė kad išviso nieko nežino nu o kaip tau mažuti keriau rytoj mokykloj susitiksim

Palikite atsiliepimą