Narnijos kronikos: aušros užkariautojo kelionė (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader)

Neužmirštama kelionė po stebuklingą Narnijos šalį

2005-aisiais metais prasidėjusi saga tęsiasi. Pagal C.S.Lewiso visame pasaulyje žinomas ir mėgstamas knygas statomi filmai taip pat jau surado savo žiūrovus daugelyje pasaulio šalių, tarp jų – ir Lietuvoje.

Trečiojoje sagos dalyje jau gerai pažįstami vaikai Liusė ir Edmundas vėl sugrįžta į Narniją, lydimi savo pusbrolio. Šįkart į stebuklingąją šalį vaikai patenka pro paveikslą. Ten prie jų prisijungia iš antrojo filmo pažįstamas princas Kaspijanas ir dar vienas žavus veikėjas – kovinė pelė Ripičypas.

Stebuklingu karališkuoju laivu „Aušros užkariautojas“ kompanija nukeliauja į Nuošaliąsias Salas, kuriose jų laukia slapta misija. Šioje kelionėje vaikai patirs daugybę nuotykių bei išmėginimų protui ir širdžiai. Stos akis į akį su daugybe įstabiausių ir ne visuomet geranoriškai nusiteikusių būtybių; turės pasitelkti visą savo drąsą, išmintį ir meilę, kad ir vėl išgelbėtų stebuklingąją liūto Aslano valdomą Narniją ir visus šalies gyventojus.

Lietuviškai įgarsino: Rumšas Vytautas jaun., Storpirštis Simonas, Dambrauskaitė Jonė, Lasytė Aistė, Arbačiauskas Giedrius, Butvilas Algimantas, Dainavavičius Algirdas, Kozikaitė Valerija, Damaševičius Jurgis, Rumšas Vytautas vyr., Karvelis Rimgaudas, Butvilas Algimantas, Balčiūnaitė Jovita, Degutytė Saulė,

Bagdzevičius Rimas, Balčiūnaitė Jovita, Gudas Gintaras.

Šaltinis forumcinemas.lt

8 atsiliepimai apie filmą “Narnijos kronikos: aušros užkariautojo kelionė (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader)”

  1. donatas says:

    labai patinka sis filmas

  2. kestas says:

    laukiamas filmas

  3. edvinas says:

    sis filmas pavaro nuosio filmo mano gyvenimas pasikeite

  4. karolina says:

    kaip paziureti si filma jei as nesu atsisiuntusi?

  5. simple says:

    Kitų dalių nemačiau, bet šitoj man nelabai patiko pagrindinių personažų charakteriai, aš juos įsivaizduoju šiek tiek kitaip tokio žanro filme. Apie liūtą – kaip idėjinį vadą, tai aš susilaikysiu nuo komentaro. Na o visa kita, tai visai malonu akiai.

  6. mantas says:

    Nesamone

  7. vakare says:

    zinokit man labai patiko negaliu kaip noriu pamatyt 3 dali pan jis labai patinka.kaip jums labai patiko?nes as negaliu atsiziuret kaip jis man patika pagrindiniai veikejai tiesiog ciki man jie visi patinka jiuse,siuzana,piteris,edmundas visi kiti irgi patinka.nu zinokit neturiu ka ir daugiau pasakyt apie si filma kaska gero nes nu jis basiau geras nu kaip ji rode per televizoriu tai as pagalvojau:kojs gi sitas filmas.ir po to prisiminiau kad ji mes su sese ir broliu ziurejom 2009 metai bett beisiau geras geras gears geras gears gears nu va ka ir as norejau pasakyt.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  8. Miglaja says:

    Deja, bet nepatiko šita dalis. Nusivyliau režisieriaus pasibaigusia fantazija

Palikite atsiliepimą