Piktas vairuotojas (Drive angry)

Miltonas (akt. Nicolas Cage) – tikrai ne šventasis. Jis – užkietėjęs nusikaltėlis, už nuodėmes patekęs į Pragarą. Tačiau kai blogį garbinantis kultas nužudo Miltono dukrą ir pagrobia jo mažąją anūkę, jo nesulaiko net Pragaro vartai. Ištrūkęs Miltonas beprotišku greičiu leidžiasi į kulto gaudynes. Jis turi tik tris dienas – jei pavėluos, kulto pasekėjai paaukos mažylę tamsiosioms jėgoms.

Miltonui padėti sutikusi Paiper (akt. Amber Heard) – taip pat ne angelas. Ji – seksuali, velniškai kieta ir kultinį 69-ųjų Dodge Charger vairuojanti padavėja, kuriai taip pat reikia suvesti kai kurias sąskaitas. Miltonas ir Paiper „spaudžia iki dugno” ir seka karštomis kulto lyderio (akt. Billy Burke) pėdomis. O jų pačių pėdomis seka Šėtono parankinis (akt. William Fichter), pasiųstas sugrąžinti Miltoną atgal į Pragarą..

Pašėlęs greitis, įspūdingi triukai, ugnies liežuviai ir galingi automobiliai 3D technologija nufilmuotame P. Lussier trileryje „Piktas vairuotojas” kino teatruose jau nuo šio penktadienio!

Režisierius: Patrick Lussier (Kruvinoji Valentino naktis)

Aktoriai: Nicolas Cage (Pranašas, Tamsos baikeris, Pavojingasis Bangkokas), Amber Heard (Mari Huanos ekspresas, Niekada nepasiduok), William Fichtner (Tamsos baikeris, Juodojo vanago žūtis, Kalėjimo bėgliai), Katy Mixon, Billy Burke (Saulėlydis, Jaunatis, Lūžis), David Morse, Christa Cambell, Jack McGee, Charlotte Ross.

Šaltinis forumcinemas.lt

3 atsiliepimai apie filmą “Piktas vairuotojas (Drive angry)”

  1. erelis says:

    viai nieko filmas

  2. Neoromancer says:

    Prisipažinsiu, N.Keidžas man ne prie širdies… Tačiau šis filmas susižiūrėjo labai smagiai. Vienam kartui pažiūrėti galima. 7/10

  3. erelis says:

    neblogas :)

Palikite atsiliepimą