Ralfas Griovėjas (Wreck-It Ralph)

Ralfas Griovėjas griauna tik darbo metu – kompiuteriniame žaidime. Ir tik tol, kol žaidžia nors vienas vaikas ! Visą kitą laiką Ralfas praleidžia žiūrėdamas kaip linksminasi jo „bendradarbiai“ – didelio namo, kurį Ralfas nuolat griauna, gyventojai ir Meistras Feliksas.

Ralfui labai liūdna, kad jo pareiga – būti blogu. Griauti. Visus gąsdinti. O medalius dovanoja tik geriems žmonėms… Todėl Ralfas nusprendžia žūt būt gauti tą medalį – žvilgantį, auksinį… Su dideliu užrašu „didvyris“! Ir nors trumpam tapti geru. Mylimu. Fainu biču!

Kadangi Ralfo žaidime medalius gauna tik Meistras Feliksas, todėl Ralfas iškeliauja į kitus žaidimus – ieškoti savo medalio. Ir savo laimės. Va čia nuotykiai ir prasideda! Pokemonas, skraidantys virusai ir saldainių mergaitė… Visi jie „dirba“ savo žaidimuose, o kai žaidimų salonas užsidaro, tuomet grįžta į savo namus ir gyvena savo gyvenimus, pilnus nuotykių ir linksmybių!

52-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ filmas, prie kurio vairo stojo televizijos serialų „Simpsonai“ ir „Futurama“ kūrėjas Rich Moore, pristato intriguojančią ir nuotykiais prisodrintą kelionę kompiuterinių žaidimų pasauliuose. Juk visiems rūpi, ką žaidimo veikėjai veikia tuomet, kai jais niekas nežaidžia…

Šaltinis: Forumcinemas.lt

3 atsiliepimai apie filmą “Ralfas Griovėjas (Wreck-It Ralph)”

  1. Gitana says:

    Geras filmukas

  2. nepatenkinta says:

    galite filma rodyti?

  3. laura says:

    ar galite rodyti filma

Palikite atsiliepimą