Sanctum

Prodiuseris JAMESAS CAMERONAS, filmų TITANIKAS ir ĮSIKŪNIJIMAS kūrėjas, pristato

SANCTUM – nuotykių drama, paremta tikrais įvykiais. Frenkas Makgvairas – vienas garsiausių ir gerbiamiausių speleologų pasaulyje, tyrinėjęs kvapą gniaužiančius urvus ir olas visoje planetoje. Su grupele bendraminčių, tarp kurių yra ir jo septyniolikmetis sūnus Džošas, Frenkas leidžiasi į ekspediciją, kurios tikslas – pažinti vieną paslaptingiausių, įspūdingiausių ir pavojingiausių urvų ir olų sistemų pasaulyje – Espíritu Esa-ala. Žemės paviršiuje kilęs ciklonas sujaukia visus speleologų planus. Jie priversti ieškoti išsigelbėjimo požemio labirintuose.

Maestro Jamesas Cameronas turi ypatingą sugebėjimą kurti minias žiūrovų kerinčius filmus (“Terminatorius”, “Svetimi”, “Titanikas”, “Įsikūnijimas”). Todėl SANCTUM žada kraują stingdančią įtampą, jaudinančią žmogiškąją dramą, įstabius efektus ir tiesiog puikią kino pramogą. Juolab, kad J. Cameronas pats yra didelis povandeninių ir požeminių tyrinėjimų gerbėjas, ne kartą leidęsis į mūsų planetos gelmes. Pasiūlymas sukurti tikrais įvykiais paremtą dramą apie speleologus jį labai įkvėpė ir jis entuziastingai ėmėsi šio projekto. Jamesas Cameronas sugrįžta į didžiuosius ekranus!

Režisierius: Alister Grierson

Vaidina: Ioan Gruffudd (“Titanikas”, “Juodojo Vanago žūtis”, “Karalius Artūras”, “Fantastiškas ketvertas”); Richard Roxburgh (“Neįmanoma misija 2″, “Mulen Ružas”, “Van Helsingas”); Alice Parkinson

Šaltinis forumcinemas.lt

2 atsiliepimai apie filmą “Sanctum”

  1. Lina says:

    Tikrai vertas demesio filmas.

  2. 450 says:

    Pats tas padaryti pertraukėlei tarp komedijų :)

Palikite atsiliepimą